SCOALA DE FOTBAL
MAGIC TROFEO MAESTRELLI

   

Urmareste-ne pe Facebook si

fii la curent cu toate noutatile

Noutati

CUPA PROSPORT 2014
CUPA MAGIC - TROFEO MAESTRELLI
Competitia este organizata pe doua sectiuni, una pentru copii nascuti in anul 2005 si alta pentru copii nascuti in anii 2006 si 2007.
La prima sectiune participa 16 echipe impartite in 4 grupe de cate 4, iar la sectiunea a doua participa 12 echipe impartite in 4 grupe a cate 3 echipe. La prima sectiune echipele clasate pe primul loc in grupa se califica in semifinale (loc 1A - loc 1B si loc 1C - loc 1D).

La sectiunea a doua, din fiecare grupa se califica in sferturile de finala primele doua formatii (loc 1A - loc 2B, loc 1B - loc 2A, loc 1C - loc 2D, loc 1D - loc 2C).

Copiii vor avea obligatoriu viza medicala la zi si copii dupa certificatul de nastere. Pe foaia de joc se trec maxim 12 jucatori.

Se acorda PREMII constand in mingi, echipament sportiv, cupe, diplome, iar premiul cel mare pentru campioana de la sectiunea 2005 va fi un CANTONAMENT LA MUNTE pentru 12 copii.

Competitia se desfasoara in doua locatii aflate la mica distanta una fata de alta, in Complexul Studentesc Tudor Vladimirescu din Iasi. Ambele terenuri (Magic Stadium si Arena Magic Heineken) sunt dotate cu suprafata sintetica de ultima generatie. Masa se serveste in apropiere, intr-o locatie situata intre cele doua terenuri de joc.

Costurile sunt de 70 de lei pentru un copil pe zi, cazare si trei mese, iar taxa de participare este de 150 de lei.

Pentru buna desfasurare a competitiei si pentru stabilirea programului, dar si pentru mediatizare (in mass-media locala si realizarea unor afise), va rugam sa virati in contul deschis la SC BEMOX SRL - BCR IASI - R002RNCB0175033589250001 suma de 500 lei (150 lei taxa de participare si 350 lei in avans pentru rezervarea cazarii si pentru masa). Va rugam ca viramentul sa se faca pana in data de 25 martie 2014.

La un an - eveniment - noutate
La turneu vor fi prezente personalitati marcante din lumea fotbalului, Stefano Taconi (celebrul portar al lui Juventus Torino), Nicola Stagi (director Trofeo Maestrelli), Enzo Banti (presedinte Trofeo Maestrelli), Florin Cheran, Florin Raducioiu, Florin Prunea, Marius Lacatus, Miodrag Belodedici si altii.

Parteneri media: Dolce Sport, BUNa ZIUA IAsI (www.bzi.ro, sport.bzi.ro), TVR Iasi, Antena 1 Iasi, Telem Iasi, Iasi TV Life, Radio Iasi, Radio Hit Iasi, Ziarul de Iasi.

Competitia incepe marti, 15 aprilie, la ora 10.00, situatie in care echipele aflate la distante mai mari pot veni in Iasi de luni, 14 aprilie. Programul de masa incepe cu cina si se termina miercuri, 16 aprilie, cu pranzul, ceea ce inseamna 2 zile complete (140 lei pentru copil, masa si doua nopti de cazare).

Sedinta tehnica va avea loc marti, 15 aprilie, la ora 09.00, la Magic Sport Pub din Tudor Vladimirescu, iar conferinta de presa va avea loc miercuri, 16 aprilie, de la ora 12.00.

La ambele sectiuni componenta echipelor este de 5+1. Durata jocului la sectiunea 2005 este de 2 reprize a cate 20 de minute, iar la sectiunile 2006 si 2007 de 2 reprize a cate 15 minute.

Echipele au asigurate minim 3 jocuri si maxim 5 pentru cele care joaca finalele.

Pentru confirmari si precizari la ce sectiuni se participa, persoana de contact este
DAN COJOCARU
Date de contact:
Mail: mopsmagic@yahoo.com
Mobil: 0722.376.349

Se va preciza numarul de persoane din delegatie (antrenori, copii si eventual parinti) pana la data de 25 martie 2014.

Evenimente viitoare

CUPA MAGIC - TROFEO MAESTRELLI
SUPER INVITATI
Pe data de 15-16 aprilie 2014 va avea loc EDITIA I - IASI a CUPEI MAGIC - TROFEO MAESTRELLI avand invitati personalitati extraordinare din lumea fotbalului precum Stefano Taconi (celebrul portar al lui Juventus Torino), Nicola Stagi (director Trofeo Maestrelli), Enzo Banti (presedinte Trofeo Maestrelli), Florin Cheran, Florin Raducioiu, Florin Prunea, Marius Lacatus, Miodrag Belodedici si altii.