SCOALA DE FOTBAL
MAGIC TROFEO MAESTRELLI

   

Urmareste-ne pe Facebook si

fii la curent cu toate noutatile

Evenimente viitoare

CUPA MAGIC - TROFEO MAESTRELLI
SUPER INVITATI
Pe data de 15-16 aprilie 2014 va avea loc EDITIA I - IASI a CUPEI MAGIC - TROFEO MAESTRELLI avand invitati personalitati extraordinare din lumea fotbalului precum Stefano Taconi (celebrul portar al lui Juventus Torino), Nicola Stagi (director Trofeo Maestrelli), Enzo Banti (presedinte Trofeo Maestrelli), Florin Cheran, Florin Raducioiu, Florin Prunea, Marius Lacatus, Miodrag Belodedici si altii.

Despre noi

Scoala de fotbal Magic Trofeo Maestrelli este un club care promoveaza educatia copiilor prin sport.

De asemenea acest club profesionist are ca obiectiv atragerea copiilor catre fotbal, catre miscarea in aer liber.

Atat performantele sportive, cat si valoarea viitorilor jucatori care se vor antrena la aceasta scoala vor veni ca rezultat in timp, a tuturor eforturilor comune - parinti, club, antrenori, sponsori, finantatori, autoritati locale si bineinteles copii.

Scopul nostru este acela de a imbunatati starea generala de sanatate a copiilor, de a lasa copiii sa faca sport (fotbal) si obtinerea de performante sportive ca rezultat al educatiei in timp.

Avem marea rugaminte ca eforturile facute de conducerea clubului nostru sa fie intelese de toti parintii copiilor legitimati la acest club si a celor care doresc pe viitor intrarea in grupele noastre, sa aiba rabdare si intelegere atat fata de echipa tehnica, cat si fata de copiii lor, pentru ca noi vom tinti intodeauna sus.